Dansim

Nyheder

Skribent på dansim.dk?

Har du lyst til at skrive små, korte nyheds-historier på dansim.dk om, hvad der sker inden for flightsim-verdenen? Dansim.dk er tænkt som et mødessted for danske flightsim-entusiaters af enhver observans, og som et alternativ til Facebook. Efter at simulators. dk og fsonline.dk lukkede har der ikke været et fælles mødested, bortset fra Facebook, hvor forskellige grupper er opstået. Men mange har også efterlyst et alternativ til Facebook.

Dansim.dk er startet af mig, og jeg står også bag Vidan Design, der udvikler scenery til P3D, FSX og X-Plane. Jeg stiller dansim.dk til rådighed for enhver, der vil bidrage. Selv vil jeg helst koncentrere mig om at udvikle scenery i Vidan Design, men jeg vil også gerne give mit bidrag til, at der er et levende og mangesidigt flightsim-community i Danmark.

Hvis du har lyst til at bidrage til dansim.dk, bestemmer du selv, hvad du vil skrive om, så længe det handler om fligthsim naturligvis, og så længe der ikke er tale om reklame på nogen måde (heller ikke for mine produkter!)

Dansim.dk er tænkt som et site med fokus på Microsoft Flight Simulator-serien, men indholdet på siden kan også handle om P3D, X-Plane, Falcon BMS, Digital Combat Simulator eller andre simulatorer. Du bestemmer selv tekst-længde, billeder osv. Det er en fordel, hvis du kender lidt til WordPress (som dansim.dk er baseret på), men det er absolut ikke noget krav.

Der er ingen løn, så du skal være drevet af passion for flightsim og ønsket om at formidle nyheder og din viden til det danske community. Send en mail, hvis du er interesseret. Brug kontaktformularen, link i toppen af siden 🙂 /John, Vidan Design

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.