Dansim

Nyheder

Microsoft Flight Simulator update

Microsoft Flight Simulator-teamet har offentliggjort yderligere information om den kommende nye version af den berømte flysimulator. Ud over at understrege, at der bliver tale om en simulator, underforstået ikke “bare” et spil, som nogle har frygtet, og at den bliver til PC, oplyser teamet, at simulatoren også bliver åben for tredjeparts-udvikling, hvilket næsten kun kan forståes sådan, at der kommer en SDK (software development kit). I meddelsen anslåes en usædvanlig ydmyg og næsten undskyldende tone i forhold til det havarerede flightsim-projekt, Microsoft Flight, og indirekte måske også Dovetail Games’ Flight Sim World:

Thank you for being patient enough to weather the turbulence caused by some of our previous missteps.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.